18 November 2004

The pregnant chef

Gisteravond naar het tv programma over Fifteen van Jamie Oliver in Amsterdam gekeken. Ik ben verkocht. Dat gaat het helemaal worden en ik kan niet wachten om vanuit Tillycity (wij hebben alleen de Pollepel, waar thuislozen opscheppen voor de daklozen) een kijkje te gaan nemen. Tuurlijk is het helemaal mijn kleur: roze of appeltjesgroen maakt mijn dag altijd goed! Helaas is Fifteen pas eind november open, dus moeten we nog even afwachten. Dan nog iemand zoeken die net zo freaked is als ik en voor een avondmaaltijd ff op en neer naar Amsterdam wil karren. Zolang ik betaal komt het vast en zeker goed, maar die jeugd van tegenwoordig moet aardig wat verdienen. Op de website staat dat een 3 gangenmenu 44 Euro gaat kosten. It better be good...

Kern van deze Fifteen-log is dat ik fan ben, fan van Mathilda. Ze mag dan knocked up zijn van een gast die ze niet eens zou herkennen als ze hem bij de Appie Happie tegenkomt, ze gaat ervoor! Zwanger of niet, met een messenset aan de slag en tussendoor naar de gynacoloog voor een echo. Met een mannenstem en een attitude waar je bang van wordt. De roddels in de kookschool zijn al losgebarsten, want het is toch schandalig dat ze daarom wat lessen mag skippen. En wat als ze nou met haar dikke buik op de grond valt? Jahaaaa... wat dan? Wat als ze met haar vinger in de gootsteen vast komt te zitten? Dat wordt bevallen in de keuken... Get real!

Jammer dat ik niet kan weten hoe het er nu voor staat, alles is namelijk al maanden geleden opgenomen. En ondertussen krijg ik alles in porties van een uur voorgeschoteld. Laat het hoofdgerecht maar door komen. Zal op z'n vroegst dinsdagavond zijn. Goed voor de lijn wel...


Comments

Nog geen reacties...

Add Comment

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.